8 - Un subiect care nu imi place dar trebuie sa il intelegi pe deplin

balonare boli inflamatorii

Cat de grav iti este afectata flora ta intestinala
si cat de grava iti este patologia ta inflamatorie.
Pentru ca este o legatura DIRECTA!

curcumin - antiinflamator pentru mucoasa intestinala si in general pentru organe si tesuturi. Este comparat cu un cortizon natural.

zeolit - care are efectul de a captura substantele toxice de a le chela si de a le elimina din organism, permitand mucoasei intestinale sa se regenereze.

Seleniu - remediu consacrat pentru bolile inflamatorii intestinale. S-a constatat un raport invers si puternic legat  intre nivelul de seleniu din corp si gravitatea bolii inflamatorii intestinale.

Colagen - reface cartilajele si articulatiie degradate. Sustine si structura pielii incetinind imbatranirea.
Nu il vand eu insa pot recomanda colagenul pe care il consumam in famile de peste 3 ani, cate 10 grame pe zi, atat eu cat si sotia.

Este comercializat de catre compania cu care sotia, medic endocrinolog colaboreaza. Ne-a scos din multe probleme articulare. Ti-am mentionat ca am dubla hernie bilaterala si sotia sciatica dupa ultima sarcina.

Colagenul il poti comanda de mai jos ( butonul albastru), cu reducere fata de pretul de catalog. Nu uita te rog sa revii la email sa continui sa il citesti.

L-glutamina - un precursor al Glutationului , care protejeaza impotriva distructiei celulare, degradarii de tesut in special la nivelul mucoasei intestinale.
Iar daca ai hernie de disc sau sciatica de mare ajutor este sa consumi cam 2 grame pe zi sau macar la crize : coama leului. Extractul se gaseste in farmacii naturiste sau online si regenereaza efectiv structurile nervoase afectate, iritate, inflamate.

Vestea buna este ca acestea sunt eficiente, insa am doua vesti mai putin bune:

-nu functioneaza daca nu ai dieta corecta - nu poti sa bagi otrava in corp si alimente inflamatorii si sa speri ca poti sa repari cu suplimente
-sunt destul de scumpe pentru bugetul normal al romanului
Vestea buna este ca FUNCTIONEAZA.
Nu vand aceste produse. Sursa de unde eu le achizitionez este online, pe diverse situri sau in magazinele de produse naturiste.


Ne auzim,
Sanatate

Dragan D.

PS: Mai jos gasesti grupul nostru de facebook - o comunitate de oameni cu aceleasi procupari ca si tine. Pe grup avem materiale suplimentare, discutii asupra temelor de fata si periodic organizam live-uri in care raspund in direct la intrebari

Mai jos, gasesti canalul de Youtube la care lucram. Este in dezvoltare pentru a face mai usoara raspandirea materialelor filmate. Te invit sa te alaturi si lui.

cursde nutritie 
 Dragan Daniel

Copierea sau reproducerea textului in orice forma
este interzisa fara acordul propietarului
©ACADEMIA DRAGAN SRL
2024

Curs GRATUIT pentru tine! - Cum sa iti controlezi boala INFLAMATORIE: balonare, colita, artrita, artroza, gastrita etc:

X