Bine ai venit ,
Cate remarci primesc dupa incriminarea alimentelor de mai jos.
Nu imi pasa, atat timp cat oameni in scaunul cu rotile sau cu patologii inflamatorii grave au ajuns sa  imi dea dreptate.
Este industria profitului contra sanatatatii noastre. Eu iti spun adevarul. Adevar testat.
Dupa preferinte, poti asculta/urmari video-ul mai jos sau poti citi textul de sub video:

Bine te-am gasit

Azi continui seria alimentelor interzise din dieta noastra. Ca sa te invat sa te aperi de bolile inflamatorii.

Si a venit randul laptelui si a produselor lactate sa le pun la colt.

Este al 3 -lea mare pericol dupa zahar si faina de grau.

Laptele este tot mai mult un agresor extrem de puternic impotriva noastra, a oamenilor.
Nu discutam aici de laptele matern. El este bun si necesar!
Este vorba de laptele altor specii pe care il consumam.


Retineti ca suntem aproape singura specie care “produce” si consuma constant in cantitati mari laptele altor animale

Studii pe sute de mii  de persoane pe zeci de ani, pe generatii, arata clar urmatoarele:

Consumul de lactate
1) creeaza inflamatii severe
- la articulatii ( reumatism , artrita) , la organe, la intestine, alergii severe, afectiuni neuronale  ( urmand in timp degenerare nervoasa, Alzheimer, dementa, scleroza )
2) laptele este principala cauza a osteoporozei in lume !

Serveste un pahar de lapte pe zi si pe la 50-60 de ani vei avea densitatea osoasa extrem de scazuta.  Fara sa intru  in detalii de biochimie, retine ca laptele creaza mediu acid in sange pe care corpul il corecteaza doar extragand calciul din oase.
Consumul de lactate  ( in medie 1, 2 pahare pe zi sau 1-2 felii de cascaval sau 1-2 linguri de smantana, sau o bucata de unt)   va determina in ani in functie de persoana un risc dublu, fata de neconsumatori pentru urmatoarele-
-diabet de tipul 2
- boli de inima, in special inflamatorii si de blocare a vaselor de sange
- risc major de cancer
- cancer de prostata si altele.
Sa mai vorbesc despre compozitia laptelui, incarcatura lui cu hormoni, antibiotice, medicamente diverse, puroi d epe ugerul vacii?
Atunci de ce il mai consumati ?
-din cauza nestiintei
-din cauza obisnuintei si a DEPENDENTEI ! Da, consumul de lapte da dependenta ( o sa iti explic imediat de ce)
-din cauza reclamelor, din cauza traditiei din familie, dar modificata fata de cea corecta.

De ce să nu mănânci lactate tu și copiii tăi, dar străbunii noștri puteau face asta și erau și sănătoși. Străbunii noștri Consumau lapte de la capre și de la vaci bălțate românești, iar noi și copiii noștri consumăm laptele și brânza de pe raft produs doar de vaci olandeze. Holstein,

 pentru că vaca Holstein produce aproape dublu lapte față de alte soiuri

Afla ca diferă dramatic tipul de beta cazeină sau proteină între aceste tipuri de lapte laptele de la hölstein si laptele de la baltata.

Laptele de la vaci Holstain  are beta cazeină unu din belșug și atenție în studii medicale.

se susținut că este opioid, provoacă dependență și sevraj da, alergii și intoleranță provoacă mucus și inflamații grave în organism și mai târziu generează boli degenerative distrucții articulare.

Artrită a fost legat de diabetul zaharat. Tipul unul e legat de boli de inimă, de plăci arteriale, de autism, de permeabilitate intestinală, provoacă osteoporoză, scade densitatea osoasă.

 

Nu știu dacă cunoști, dar calciul asimilăm din linte din fasole din verdeață și nu din lapte. Vezi, nu doar lactoza creează probleme ce avem mai multe probleme de la cazeina din lapte.

Nu te păcăli cu lapte fără lactoză. Vezi că și cazeina generează probleme foarte grave,

Noi ca popor suntem adaptați de sute de ani să bem lapte de capră, de oaie și lapte de la vaca bălțată românească. Acest lapte , de l abaltata noastra  are beta cazeina a 2,  care provoacă foarte rar efectele de mai sus.

În plus, batranii nostri porcesau laptele faceau kefir si fermentau in general laptele si branzeturile foarte mult, pana aveau miros puternic ca să le distrugă lactoza,

Mâncau, Mămăligă mult și foarte rar pâine, iar pâinea o făceau cu maia ca să-i distrugă glutenul.

De ce suntem dependenti de lapte? Pentru ca suntem dependenti de zahar. Ok, dar ce legatura au una cu alta?
lactoza (compus al laptelui ) este o forma de zahar din lapte, o glucida din categoria dizaharidelor (D-galactoza - D glucoza)
Lactoza este o substanță cristalizată incoloră și inodoră cu gust dulce care conține între 25% și 60 % zaharoză.

Laptele de vacă conține lactoză până la aproximativ 47 g/l de lapte. Adica laptele contine zahar natural!
 CAT ZAHAR CONTINE LAPTELE?

12 grame / (1 lingurita !!!) la o cana de 250 ml si 50 grame zahar  la un 1 LITRU !
In traducere, daca bei 2 cani de lapte ai injectat zahar in tine ca si cum ai manca jumatate de ciocolata.

ENORM !!

Daca imi apreciezi informatiile pe care ti le-am oferit si ti le ofer gratuit , gandeste-te cate ai putea primi de la mine in cadrul unui program de mentorat.

Intra pe linkul de mai jos si vezi cum te putem ajuta. Pentru o sanatate mai buna si pentru a da timpul inapoi .

Retine ca din cauza accesibilitatii programului si a numarului mare de inscrisi in grupe locurile sunt limitate.

In materialul urmator iti voi vorbi despre cea mai temuta otrava pe care o ai in farfurie in fiecare zi, din care consumi zilnic in medie cam 70 de grame conform statisticlor si care da o dependenta mai mare decat …cocaina.

Ne revedem

Sanatate sa ai

Si stai pe faza ca vin in materialul urmator cu demascarea celeilalte probleme pe care o avem in societatea moderna: lactatele moderne si gravitatea folosirii lor.
Te voi invata de ce ne fac rau, de ce in trecut lactatele nu le facea rau stramosilor nostri  si ce poti face azi ca sa minimizezi riscurile daca totusi consumi lactate.

Sanatate sa ai,
Dragan

Copyright © SeedProd